Horloge Omega Ladymatic Co-Axial 34mm 425.30.34.20.57.004

  • Ladymatic 34
Horloge Omega Ladymatic Co-Axial 34mm 425.30.34.20.57.004
Alt text
€ 9.600,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieDe Ville Lady Matic
Referentie425.30.34.20.57.004
ComplicatiesAutomatisch - Datum - Manufacture
WijzerplaatParelmoer met diamant
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter34 mm
HorlogebandStaal
Garantie4 jaar

De Ladymatic verscheen voor het eerst in 1955, en werd onmiddellijk het model voor modebewuste dames. Zes decennia later heeft het horloge nog steeds dezelfde boeiende stijl en uitstraling.

Deze OMEGA Ladymatic met de referentie 425.20.34.20.55.001 is voorzien van een Tahiti zwarte parelmoer wijzerplaat met diamanten op de indexen en een datum op de 3 uur positie. De prachtige wijzerplaat is zichtbaar door een krasbestendig saffierglas. De glasrand is gemonteerd op een 34 mm 18K staal kast en op een staal armband. De zijkant van de kast bezit een wave patroon. Dit wave patroon zit rond een keramische casebody en siert de zijkant van de kast. De doorzichtige achterkant maakt het mogelijk om de OMEGA Co-Axial kaliber 8520 te bekijken.

In het hart van dit uurwerk is het OMEGA Co-Axial kaliber 8520, zichtbaar door de transparante achterkant van de kast. Het binnenwerk heeft een gemiddeld gangreserve van 48 uren, en is uiteraard COSC gecertificeerd met het label "Chronometre Certifié Omega".

De Omega De Ville Ladymatic wordt geleverd met een originele Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Omega 8520

Automatisch, zelf opwindbaar chronograaf met een Co-Axial escapement. Het mouvement bevat een Silicon balance spring, twee veren met een automatische opwinding in beide richtingen, Rhodium finish met het exclusieve Geneva waves afwerking.

Power reserve: 50 uren

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega