Horloge Casio - G-Shock - G-2900F-1VER

  • Basic
€ 99,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkCasio
CollectieG-Shock
ReferentieG-2900F-1VER
ComplicatiesAlarm - Annual Calendar - Chronograaf - Datum - Day-Date - Digitaal - Timer - Quartz
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid200 Meter
Kastdiameter46 mm
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Casio G-Shock horloges zijn geliefd bij sporters, militairen en politie door de schokbestendigheid, betrouwbaarheid en de vele functionaliteiten. De G-shock collectie is stevig, kunnen tegen een stootje en zien er robuust uit.

Dit Casio horloge met referentie G-2900F-1VER maakt deel uit van de G-Shock collectie van Casio Basic.Het quartz aangedreven horloge is vervaardigd uit een zwart kunststoffen kast en armband.
De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. De wijzerplaat kan verlicht worden. De horlogekast is schokbestendig. Een alarm, stopwatch, timer en snooze functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio