Michael Kors MK5650 - Ritz

  • Ritz
€ 279,00
HorlogekastBicolor pleetgoud
Kastdiameter36 mm
HorlogebandBicolor pleetgoud
WijzerplaatParelmoer
Waterdichtheid50 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum - Chronograaf
EdelstenenZirconium
ReferentieMK5650

Model MK5650 behoort tot de Ritz collectie van Michael Kors.
Dit quartz horloge schittert door de zirconium steentjes op de horlogekast en wijzerplaat. Zowel de horlogekast als de horlogeband zijn vervaardigd uit een combinatie van staal, rosé staal en pleetgoud staal. De wit parelmoeren wijzerplaat centreert dit horloge met datum en ingebouwde chronograaf.

Michael Kors horloge Ritz MK5650 wordt verzonden met garantiebewijs en in een speciale Michael Kors horlogedoos.

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Horloge merk Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols! 

Bekijk snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Verschillende modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken zijn er terug te vinden online en in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors