Horloge TAG Heuer Carrera Calibre HEUER 01 Automatic Chronograph 45 MM CAR2A1Z.FT6044

  • HEUER 01
Uitverkocht
MerkTag Heuer
CollectieCarrera
ReferentieCAR2A1Z.FT6044
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Manufacture
WijzerplaatSquelette
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter45 mm
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

New case, new construction, new design and new calibre.

Presentatie van de TAG Heuer Carrera - Heuer 01. Deze manufactuur chronograaf heeft men symbolisch gedoopt met de naam Heuer 01 ter ere van de oprichter, Edouard Heuer. 01 omdat het kaliber 1887 een aanzienlijke ontwikkeling heeft doorgemaakt, waardoor deze nieuwe Calibre dé ruggengraat van de nieuwe collectie zal worden.

Dit horloge met de referentie CAR2A1Z.FT6044 beschikt over een nieuwe generatie TAG Heuer horloge kasten op een 45mm. Het is vervaardigd uit staal en titanium carbide coated staal dat staat voor een grotere schokbestendigheid, en het is niet langer opgebouwd uit één stuk zoals vroeger, maar het is een modulair met 12 verschillende componenten. Het TAG Heuer horloge wordt voorzien van een geperforeerde zwarte rubber armband dat zorgt voor een stijlvolle, sportieve look en ademt de karakteristiek van TAG Heuer uit. Maar ook de wijzerplaat is vernieuwend, met de skelet wijzerplaat.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Calibre Heuer 01 en heeft een gemiddeld gangreserve van 50 uren. Het binnenwerk kan gezien worden door de transparante case back.

De TAG Heuer Carrera wordt geleverd met een originele TAG Heuer box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit TAG Heuer horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een TAG Heuer Service Center. We zullen uw TAG Heuer horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Heuer 01

Automatisch Swiss made skeletonised gangwerk met 39 rubi’s en een snelle datum verzet. Per uur 28.800 vibraties, en een 50 uren gangreserve, 40 uren met een werkende chronograaf. Afgewerkt met Côtes de Genève.

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwitsers horloge merk TAG Heuer dat start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het cruciaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer