Horloge Polar V800 GPS Sporthorloge Zwart

  • V800
Uitverkocht
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar
BinnenwerkQuartz
ReferentieV800 Zwart

De Polar V800 is een geavanceerd multisporthorloge met GPS voor sportliefhebbers en professionele sporters die topprestaties willen leveren.

GEÏNTEGREERDE GPS
De V800 beschikt over een snelle en nauwkeurige GPS-functie waarmee je je snelheid, afstand en route kunt bekijken.

PASFREQUENTIE VIA DE POLS
Doordat je jouw pasfrequentie kunt volgen, ga je efficiënter lopen en voorkom je blessures.

ORTHOSTATISCHE TEST
De orthostatische test is een gemakkelijke en betrouwbare test om je huidige conditie te bepalen. De test laat zien hoe je hartslag reageert op training en factoren als stress en ziekte. Door de test geregeld te herhalen kun je zien wat je kunt verwachten met je hartslag en waardoor die mogelijk beïnvloed wordt. Je kunt je training dan aanpassen om je lichaam te laten herstellen als het dat nodig heeft.

JE ACTIVITEIT VOLGEN
Ga na wat je dagelijkse activiteit betekent voor je herstelstatus en zoek de perfecte balans tussen training en rust.

COMPATIBELE SENSOREN
De V800 is compatibel met Polar Bluetooth® Smart hardloop- en fietssensoren die je een nog gedetailleerder inzicht kunnen geven in je trainingen.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter