Juweel Aucielle oorbellen 18 karaat geelgoud ster AE0098C

Juweel Aucielle oorbellen 18 karaat geelgoud ster AE0098C
Alt text
€ 165,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkAucielle
ReferentieAE0098C
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

Met trots presenteren we AUCIELLE, de belichaming van ons streven naar een unieke balans tussen stijl, gratie en betaalbaarheid. Elk juweel is vervaardigd in 18 karaat goud en zorgvuldig geselecteerd met een focus op kwaliteit, elegantie en klasse. Deze tijdloze stukken zullen je op elk moment van je leven vergezellen.

Deze Aucielle oorbellen AE0098C zijn sterren en zijn vervaardigd uit 18 karaat geelgoud. De oorbellen zijn gezet met zirkonium steentjes.

Aucielle juwelen worden geleverd in een mooie verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Aucielle

Met trots presenteren wij AUCIELLE,
de belichaming van ons streven naar het vinden van de unieke balans tussen stijl, gratie en betaalbaarheid. Elk juweel is vervaardigd uit 18 karaat goud en zorgvuldig geselecteerd met de nadruk op kwaliteit, elegantie en klasse. Deze tijdloze stukken zullen je vergezellen op elk moment van je leven. 

 

Wij presenteren u het nieuwe merk 18-karaats sieraden van AUCIELLE voor de meest veeleisende dames, in fijne sieraden en een scherpe prijs met een verrassende lijn in zowel geelgoud als witgoud met zijn specifieke rhodiumlaag, waardoor deze sieraden duurzamer en mooier worden , en daarin zit een breed assortiment, ringen, oorbellen, kettingen, armbanden, hangers en nog veel meer, in dit merk zal de kwaliteit behouden blijven zoals gespecificeerd in het antwoord, en een punt bereiken tussen alle vele merken in sieraden.Elk juweel is gemaakt met een persoonlijke stijl om magie te creëren in de schoonheid van elk stuk.

Bekijk alle juwelen van Aucielle