Juweel BIGLI COLLIER MINI WAVES 23H74RWDIA/45

  • MINI WAVES
Juweel BIGLI COLLIER MINI WAVES 23H74RWDIA/45
Alt text
€ 2.150,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieMini Waves
Referentie23H74RWDIA/45
JuweelCollier
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Net als hun nabestaanden WAVES hebben BIGLI's Mini WAVES dezelfde verleidelijke, golvende vorm die de reflectie van het licht versterkt. Door hun kleinere vorm zijn Mini WAVES ringen perfect stapelbaar.

Toch zijn ze op zichzelf net zo mooi. Mini WAVES zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren goud, gecombineerd met witte, bruine of zwarte diamanten. 

Deze Bigli collier 23H74RWDIA/45 uit de Mini Waves collectie is vervaardigd uit rosé goud 18 karaat. De hanger is gezet met diamanten 0.19ct.

De juweeltjes van Bigli worden geleverd in een geschenkverpakking.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli