Juweel ZELS CHETE ARMBAND CL61-0585

  • Cheté
Juweel ZELS CHETE ARMBAND CL61-0585
Alt text
€ 59,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkZels
CollectieCheté
ReferentieCL61-0585
JuweelArmband
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

Cheté is een zeer mooie zilveren juwelencollectie van een hoger gamma. Unieke stukken van hoge kwaliteit. De collectie is in de letterlijke zin schitterend. Glamoureus en luxueus.

Dit juweel met referentie CL61-0585 is een armband vervaardigd uit zilver 925. Deze armband is gezet met zirconium steentjes. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Cheté juwelen worden geleverd in een mooie verpakking.

Indien de maat of lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Zels

 

Zels werd opgericht in 1980 door mijn vader, Karel Zels. Zijn zussen Rita en Hilde kwamen al snel mee werken in het familiebedrijf. In 1994 is mijn vader overleden en werd Zels verder gezet door Rita en Hilde. In 1999 ben ik zelf actief aan de slag gegaan in de zaak.
 
In eerste instantie focuste Zels zich enkel op zilveren juwelen, ondertussen zijn er ook horloges en fantasiejuwelen bij gekomen.
Momenteel hebben wij een aanbod voor zowel juweliers als trendy winkels met accessoires. Het aanbod bestaat uit zilveren, stalen en fantasiejuwelen aangevuld met horloges.
 
Wij bieden trendy maar evengoed tijdloze juwelen aan van hoogwaardige kwaliteit. Met passie en jarenlange expertise worden onze collecties samengesteld met zowel mooie tijdloze klassiekers als de meer uitgesproken trendy sieraden.
 
"Juwelen zijn onmisbaar als finishing touch voor jouw outfit."

Bekijk alle juwelen van Zels