Juweel Nanis Dancing in the Rain Azure ring Aquamarine AS5-575

  • Dancing Azure
Juweel Nanis Dancing in the Rain Azure ring Aquamarine AS5-575
Juweel Nanis Dancing in the Rain Azure ring Aquamarine AS5-575
Alt text
Alt text
€ 1.040,00

54

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkNanis
CollectieDancing In The Rain
ReferentieAS5-575
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Nanis Italian 'high-manufactured jewels':

"Onze vervaardigde juwelen zijn precies het resultaat van technologische innovatie, wijselijk gecombineerd met onze traditie, kenmerken en het DNA van Nanis. Aan de andere kant heeft onderzoek en innovatie altijd de kernboodschap van Nanis geweest. In al onze gouden 18 karaat juwelen vind je alle of in ieder geval veel van de beschikbare goudsmeedtechnieken bij elkaar. Die zorgen voor unieke effecten en eigenschappen in de unieke creaties."

Deze Nanis ring uit de Dancing In The Rain familie is een 18 karaat geelgouden juweel met de referentie AS5-575. De ring is gezet met briljanten 0.04ct en een Aquamarine 4.75ct.

Nanis juwelen worden geleverd in een eigen luxe Nanis verpakking.

Indien de juwelen niet overeenkomen met uw wens, kunnen we ze steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Nanis

THE LUXURY FACTORY

Van het eerste idee tot het afgewerkte juweel. Kennis, creativiteit en ervaring bij elkaar wordt omgezet in een ongelooflijk manueel vermogen om te creëren. Elke afzonderlijke operatie is betrokken is bij het creatieproces. Vakmanschap en design, passie en smaak.

ITALIAN CONTEMPORARY

Gemaakt in Italië betekent het huwelijk van meesterlijk ontwerp en ambachtelijke techniek. Met onze nieuwe collecties hebben we het eindelijk bereikt, het perfecte evenwicht tussen luxe en innovatie. Een eigentijdse aanraking aan de klassieke kenmerken van het vakmanschapstraditie - typisch Italiaans - die altijd de basis zijn van onze reputatie.

Bekijk alle juwelen van Nanis