Juweel Yana Nesper Bracelet 18k yellow gold, Akoya Round White AP97-7

Juweel Yana Nesper Bracelet 18k yellow gold, Akoya Round White AP97-7
Juweel Yana Nesper Bracelet 18k yellow gold, Akoya Round White AP97-7
Alt text
Alt text
€ 700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkYana Nesper
ReferentieAP97-7
JuweelArmband
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenParel
Garantie2 Jaar

Yana Nesper viert de onconventionele schoonheid, de moderne interpretatie en het volledig nieuwe ontwerp van parelsieraden. Het merk staat voor minimalisme, hoge kwaliteit, luxe understatement en verrassend design.

Dit Yana Nesper juweel is een armband met de referentie AP97-7 en is vervaardigd uit 18 karaat geelgoud. De armband is gezet met een witte parel. De armband heeft een lengte van 18+1 cm.

Yana Nesper juwelen worden geleverd in een Yana Nesper verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Yana Nesper

Parelsieraden van Yana Nesper vieren onconventionele schoonheid, luxe understatement en esthetische perfectie. Elk ontwerp is een liefdesverklaring aan de parel - het enige juweel dat is gemaakt door een levend wezen. De natuurlijke elegantie die inherent is aan de zeeschat is het leidende principe van de ontwerper. Zo heeft haar moderne stijl zich gevestigd, die vrouwelijkheid in al haar facetten onderstreept en vrouwen wil versterken in hun eigenheid.

Met vernieuwende ontwerpen die verleidelijk en stoer zijn, intelligent en ongecompliceerd, verrassend veelzijdig en altijd van de hoogste kwaliteit. Vervaardigd uit 18karaat goud, worden de sieraden gekenmerkt door liefdevolle details en uitstekend vakmanschap, gevoed door een halve eeuw traditie en expertise. Het familiebedrijf van de tweede generatie werd in 1970 opgericht in het prachtige Zwarte Woud.

Bekijk alle juwelen van Yana Nesper