Juweel COEUR DE LION BRACELET APRICOT 4017/30-0230

Juweel COEUR DE LION BRACELET APRICOT 4017/30-0230
Alt text
€ 99,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCoeur de Lion
Referentie4017/30-0230
JuweelArmband
Materiaal & kleurStaal
Garantie2 Jaar

Een sieraad van Coeur de Lion staat iedereen! Van jong tot oud, Coeur de Lion geeft je kleur en vrolijkt je op. De mooie kleurencombinaties vallen iedereen op, subtiel en toch glanzend. Als je een collier of armband van 'Coeur' om hebt wil je het niet meer af. Nog nooit kreeg je zoveel complimenten over je outfit.

Handgemaakte sieraden van designer Carola Eckrodt, een zeer herkenbaar design met een hoogwaardige afwerking. Bij Coeur de Lion wordt alleen gebruik gemaakt van topkwaliteit materialen zoals: edelstenen, Swarovski kristallen en bijzonder metaallegeringen. In veel sieraden wordt polaris gebruikt, een acryl wat met de hand bewerkt wordt.

Feestelijk en chique zijn de twee uitdrukking die u armband 4017/30-0230 van Coeur de Lion kunt geven. De klassieke geometrische vormen maken het tot een artistieke armband. De natuurlijke elementen die gebruikt worden, zijn Botswana agaat en hematiet. En het basismateriaal is van rosé plated edelstaal. Ook wordt er gebruik gemaakt van strass stenen en van champagne en AB kleurig Swarovski kristal. De armband heeft een verstelbare lengte tussen 18 - 21 cm.

Voor de sieraden van Coeur de Lion wordt chirurgisch staal gebruikt, hierdoor zijn de sieraden nikkelvrij.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Coeur de Lion

Coeur de Lion is opgericht in 1987 door Carola en Nils Eckrodt. Het Duitse juwelen merk COEUR DE LION heeft een gestage groei doorgaan en is uitgegroeid tot een synoniem van kleurrijke sieraden, vol vitaliteit en luxe tegen een democratische prijs dat veel mensen zich kunnen veroorloven. 

Vanaf het jaar van de oprichting van Coeur de Lion presenteerden Carola en Nils Eckrodt hun eerste creaties in industriële delen op de Avantgarde in München. De ontwerper Hanns Friedrich, die een mode-icoon werd door Joan Collins aan te kleden, kocht het geheel van deze eerste collectie. Ongeveer 10 jaar later slaagde Carola Eckrodt erin met haar ketting van kubussen een designklassieker te creëren die onder de naam GEOCUBE® internationale aandacht trok.

We zijn bijzonder verheugd dat we zijn uitgeroepen tot juwelenmerk van het jaar bij de Watch and Jewellery Awards in Groot-Brittannië. In 2016 en 2018 ontving COEUR DE LION nog een prestigieuze prijs, de German Brand Award.

Bekijk alle juwelen van Coeur de Lion