Juweel Pesavento Oorbellen HPXLO011 0.22CT 'OTL'

Juweel Pesavento Oorbellen HPXLO011 0.22CT 'OTL'
Juweel Pesavento Oorbellen HPXLO011 0.22CT 'OTL'
Juweel Pesavento Oorbellen HPXLO011 0.22CT 'OTL'
Juweel Pesavento Oorbellen HPXLO011 0.22CT 'OTL'
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 1.022,00€ 664,30
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPesavento
ReferentieHPXLO011 0.22CT
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Deze outlet Pesavento oorbellen HPXLO011 zijn vervaardigd uit zilver 925 en zijn afgewerkt met 24 briljantjes 0.22CT. Het is een gloednieuw juweel met garantie. De oorbellen zijn momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de oorbellen toch eerst te passen bent u steeds welkom in onze zaak.


TIPneem eerst even contact  voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de lengte van de armband aangepast worden naar uw wens in ons goud atelier. 

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Pesavento

Pesavento

Tussen creativiteit en de toekomst vertelt Pesavento een nieuw verhaal van luxe die verder gaat dan de eerdere grenzen van juwelen om kostbaar materiaal, goud, zilver en edelstenen in originele vormen en buitengewone volumes te vormen. Pesavento maakt sieraden met een sterke, levendige, instinctieve charme.

Sinds 1992 is Pesavento een referentiepunt in kostbaar materiaalontwerp, een kenmerkende naam in Italiaanse stijl die wereldwijd bekend is door diegenen die in staat zijn om schoonheid in vorm en waarde in detail te zien.

Chiara Carli en Marino Pesavento zijn de tweelingziel van het merk, de twee aantrekkelijke aantrekkingspunten in een enkel gepassioneerde visie die de juwelierscultuur vergezeld heeft tot de interpretatie van vandaag. Elk Pesavento-juweel is volledig "Made in Italy" en het resultaat van het onderzoek dat de klassieke werking van de traditie van de Italiaanse goudsmid combineert met stylistische innovatie en technologische experimenten.

Pesavento is verkrijgbaar in onze juweliers zaak. Heeft u een vraag in verband deze mooie juwelen collectie zullen u graag een antwoord verzenden. Neem even contact op.

Bekijk alle juwelen van Pesavento