Juweel PDPaola ELECTRA ORION GOLD RING AN01-171

  • ELECTRA ORION GOLD
Juweel PDPaola ELECTRA ORION GOLD RING AN01-171
Alt text
€ 65,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPDPAOLA
ReferentieAN01-171
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenKleursteen
Garantie2 Jaar

Geïnspireerd door sterrenstelsels, sterren en hemellichamen, heeft de Electra-collectie een belang in koninklijke elegantie en omarmt de duisternis in een oneindige nacht. Stervormige minerale korundstenen, glinsterend in metaalachtig irisatie, zijn zorgvuldig met de hand gesneden en gecombineerd met zwarte zirkonia's. De ontwerpen van Electra zijn gemaakt van 925 sterling zilver en verguld met 18k goud. De collectie is de combinatie van balans en contrast tussen een uitdagende en verheffende houding, glinsterend tussen de sterren.

Dit PDPAOLA juweel AN01-171 uit de ELECTRA ORION collectie is een ring in zilver 925 belegd met 18 karaat geelgoud. De ring is gezet met een stervormig mineraal korund kleursteen. Edelstenen kunnen enigszins van toon verschillen vanwege hun natuurlijke oorsprong. 

De juweeltjes uit de collectie van PDPAOLA worden geleverd met een geschenkverpakking.

Wenst u de PDPAOLA juweeltjes aan te passen bent u van harte welkom in onze juwelen winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over PDPAOLA

Beauty Lies in Details

Toegewijd aan kwaliteit

Inzet voor kwaliteit is een fundamentele pijler in elk PDPAOLA-juweel. Wij produceren onze collectie met 925 sterling zilver. Deze zilver collectie wordt afgewerkt met Rhodium voor een schitterende witte kleur, of met 18 karaats goud voor de gele afwerkingen. De zilver juweeltjes van PDPAOLA worden gezet met halfedelstenen en Zirconia steentjes. Naast het ondergaan van strenge kwaliteitscontroles en zorgvuldig geselecteerd te zijn, maken deze materialen elk stuk echt en uniek.

Onze ateliers bestaan uit een geweldig team van vakmensen die zich verenigen met avant-garde technologie, waardoor elk juweel een uitzonderlijke afwerking krijgt. De expertise van de met de hand afgewerkte details en de hoge precisie van de gereedschappen in onze faciliteiten stellen ons in staat om elk stuk met de hoogste eisen te creëren.

Jewelry for Women who Own their Glow

Laat je echte aard stralen. Het is zo simpel. Bij PDPAOLA draait alles om het maken van stukken waarmee je jezelf op je eigen authentieke manier kunt uiten.

In de geest van het merk ligt het avontuur van zelfontdekking, het vieren van wie je bent en wie je wilt worden. Bescheiden essentials met een twist, zodat je zelf durft te zijn en te stralen.

Elke collectie is de creatie van een nieuwe wereld voor de vrouw van vandaag die stijlbewust, onafhankelijk en onbeschaamd zichzelf is. We noemen het graag rebelse elegantie met de juiste hoeveelheid moeiteloos cool.

The Story

Geïnspireerd door een familie van sterke en veelzijdige vrouwen, hebben broers en zussen Paola en Humbert, PDPAOLA opgericht in 2014 vanuit hun verlangen om een juwelen merk te creëren dat resoneert met de moderne vrouw van vandaag en haar begeleidt in de vele rollen die ze in het leven op zich neemt.

Nadat ze hun respectieve carrières hadden opgegeven, maakten ze van hun passie voor design en sieraden een levenslang project, en het eren van vrouwen tot hun missie. Vandaag zijn we er trots op stukken te maken die een beetje vreugde en sprankeling brengen in het dagelijkse leven van vrouwen in meer dan 250 landen, en dat is nog steeds het geval. Het is een droom die uitkomt!

Bekijk alle juwelen van PDPAOLA