Juweel Nanis - Dancing In The Rain Elite Oorbellen OS16-538

  • Dancing In The Rain
€ 1.190,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkNanis
CollectieDancing In The Rain
ReferentieOS16-538
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Nanis Italian 'high-manufactured jewels':

"Onze vervaardigde juwelen zijn precies het resultaat van technologische innovatie, wijselijk gecombineerd met onze traditie, kenmerken en het DNA van Nanis. Aan de andere kant heeft onderzoek en innovatie altijd de kernboodschap van Nanis geweest. In al onze gouden 18 karaat juwelen vind je alle of in ieder geval veel van de beschikbare goudsmeedtechnieken bij elkaar. Die zorgen voor unieke effecten en eigenschappen in de unieke creaties."

Deze Nanis oorclipsen uit de Dancing In The Rain - Elite familie zijn 18 karaat geelgouden juwelen met de referentie OS16-538. De briljanten in deze oorbellen hebben een totaal gewicht van 0.07ct.

Nanis juwelen worden geleverd in een eigen luxe Nanis verpakking.

Indien de juwelen niet overeenkomen met uw wens, kunnen we ze steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Nanis

THE LUXURY FACTORY

Van het eerste idee tot het afgewerkte juweel. Kennis, creativiteit en ervaring bij elkaar wordt omgezet in een ongelooflijk manueel vermogen om te creëren. Elke afzonderlijke operatie is betrokken is bij het creatieproces. Vakmanschap en design, passie en smaak.

ITALIAN CONTEMPORARY

Gemaakt in Italië betekent het huwelijk van meesterlijk ontwerp en ambachtelijke techniek. Met onze nieuwe collecties hebben we het eindelijk bereikt, het perfecte evenwicht tussen luxe en innovatie. Een eigentijdse aanraking aan de klassieke kenmerken van het vakmanschapstraditie - typisch Italiaans - die altijd de basis zijn van onze reputatie.

Bekijk alle juwelen van Nanis