Juweel FOPE - EKA TINY OORBELLEN OR730 PAVE GB

  • EKA TINY
€ 1.840,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFope
CollectieEka Tiny
ReferentieOR730 PAVE GB
JuweelOorbel
Materiaal & kleurBicolor goud 18k
EdelstenenBriljant

Het Italiaanse familiebedrijf Fope wordt door de vierde generatie aan de top van de internationale markt van juwelen gehouden.

Deze oorbellen uit de Eka Tiny familie zijn 18 karaat bicolor gouden juwelen met de referentie OR730 PAVE. De oorclipsen zijn vervaardigd uit een combinatie van 18 karaat geelgoud en witgoud. Eka wordt vertaald als één uit Sanskriet. Deze oorclipsen zijn gezet met briljantjes met een gezamenlijk gewicht van 0.19ct.

Fope juwelen worden geleverd in een eigen luxe Fope verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Fope

Umberto Cazzola opende zijn eerste goudsmederij in 1929 en gaf hier zijn innovatieve aanpak door aan zijn zoon Odino. Het bedrijf specialiseerde zich in het maken van gouden armbanden van horloges, in opdracht van Zwitserse top horlogemerken.

Met de toevoeging van de derde generatie in het bedrijf werd al hun expertise overgedragen naar een eigen juwelen lijn. De signatuur stijl van Fope met de Novecente mesh bracht hen veel succes in Italië.

Deze generatie, reeds de vierde, heeft ervoor gezorgd dat Fope een permanente plaats houdt in de internationale markt van juwelen en er uitspringt als een van de symbolen van de Made in Italy elegantie en kwaliteit.

De productie bevindt zich nog altijd in Vicenza, Italië, niet ver van het originele complex waar Fope begonnen is.

Bekijk alle juwelen van Fope