Juweel NAIOMY SILVER - OORBELLEN N3A08

  • SILVER
Juweel NAIOMY SILVER - OORBELLEN N3A08
Alt text
€ 149,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkNaiomy
CollectieNaiomy Silver
ReferentieN3A08
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium

Als jong Belgisch juwelenmerk combineert Naiomy zilver hoofdzakelijk met zirconium en leder in een verfrissende collectie van ringen, kettingen, oorbellen en armbanden. Modern design en tijdloze elegantie gaan hand in hand in deze spannende reeks van betaalbare zilveren juwelen.

Dit Naiomy Silver juweel N3A08 zijn zilveren creolen gezet met zirconium steentjes. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Naiomy juwelen worden geleverd in een mooie Naiomy verpakking.

Indien de maat of de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Naiomy

Naiomy Moments

Schattig of gedistingueerd, kleurrijk of ingetogen, klassiek of speels, de vele gedaanten van Naiomy Moments maken van elk moment een pareltje om te koesteren

Naiomy Gold

Glam queens en hopeloze romantici zijn gewaarschuwd: 9-karaats goud in al zijn facetten, hangers en ringen met steentjes in een zonovergoten kleurenpallet, speelse figuurtjes en tijdloze classics met schitterend zirconium... you name it, Naiomy Gold has it.

Naiomy Silver

Als jong Belgisch merk verenigt Naiomy zilver hoofdzakelijk met zirconium en leer in een verfrissende collectie ringen, halskettingen, oorringen en armbanden.

Naiomy Princess

De collectie bestaat uit een gamma zilver en een reeks in goud. Kleine prinsesjes kunnen kiezen uit de fijnste armbandjes, de schattigste oorhangertjes of –knopjes en de leukste kettinkjes. De motiefjes die de revue passeren zijn beertjes, strikjes, kersjes, dolfijntjes, bloemetjes, klavertjes... en voor kleine Assepoesjes zijn er zelfs roze schoentjes die doen denken aan het glazen muiltje.

Bekijk alle juwelen van Naiomy