Juweel Bigli Ring 20R93R '738A-TWDH'

  • MINI SWEETY
Uitverkocht
MerkBigli
CollectieMini Sweety
Referentie20R93R
JuweelRing
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenBriljant - Kleursteen

Deze Bigli ring maakt deel uit van de Mini Sweety collectie van Bigli. Deze ring is vervaardigd in roségoud 18 karaat en gezet met bruin briljanten. Deze Bigli ring met referentie 20R93R is online te koop in onze tweedehands webshop.

  • Het juweel is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Rose goud 18K
  • Briljanten brown
  • Het juweel verkeert in een uitstekende conditie.
    De maat 52 van de ring kan aangepast worden in onze atelier: +-€65

TIP: U kan het juweel ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het juweel toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen omtrent dit juweel, of voor alle andere vragen kan u steeds contact nemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 45360/738A

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk hier even de catalogus.

Bekijk alle juwelen van Bigli