Juweel Al Coro Ring Rosé goud 18 karaat Kleursteen smokey quartz '732-TWDH'

Uitverkocht
MerkAl Coro
JuweelRing
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenKleursteen

Dit tweedehands juweel is te koop in onze zaak. Het betreft een creatie van het merk Al Coro. Deze ring is vervaardigd uit roségoud 18 karaat en gezet met een smokey quartz steen.

  • Het juweel is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Roségoud 18K
  • Kleursteen: smokey quartz - 18mm / 14 mm
  • Originele aankoopdatum en aankoopprijs: 2014 -- €2 360
  • Het juweel verkeert in een uitstekende conditie
  • De maat 54 van de ring kan aangepast worden in onze atelier: +-€65
Wenst u de ring toch eerst aan te passen bent u steeds welkom in onze zaak.

TIP: U kan het juweel ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het juweel toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen omtrent dit juweel, of voor alle andere vragen kan u steedscontact nemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 45049/732

Meer over Al Coro

Alles is een teken, alles is zinvol.

Uit een passie en interesse in schoonheid en kunst heeft Giuliano Corolli op de beurs van VicenzaOro in 1964 de werled verbaasd met zijn design talenten. Corolli onthulde zéér snel zijn talenten. Ondernemend en dynamisch dat hij is, wisselde hij van gedachten op uitzonderlijke meetings met personen die later iconen zijn geworden binnen de Jewellery ontwerpers: Harry Winston, H. Stern of Helmut Wempe.

Naar aanleiding van zijn gevoel voor juwelen, maar zonder enige commerciële strategie, lanceerde hij het bedrijf  'Corolli Designs' Vele jaren later blijft zijn visie op het vak hetzelfde: 'Maak moderne, innovatieve en tijdloze ontwerpen voor elke vrouw'. Gefascineerd door de 'vrouwelijkheid' combineert Corolli succesvol moderniteit en sensualiteit in elk stuk, zodat dames dit ultieme accessoire dagelijks in gebruik kunnen nemen. Aangemoedigd door dit onverwachte succes, Corolli volgt zijn instincten en ontwerpt in 1995 één van zijn beste collectie met ringen en oorbellen in de collecties 'Oversized' met het mengen van diamanten en edelstenen.

 1976 - 1986 een man van PASSIES

Geboren en getogen in Vicenza (Italië), Giuliano Corolli is als stichter en de creatieve kracht van de ontwerpen van de Corolli's al jaren. Gefascineerd door de geest van de 'Dolce Vita' en de Italiaanse renaissance kunst en cultuur, interpreteert hij zijn dromen door het creëren van juwelen in een onnavolgbare stijl.

1987 - 1998 onderscheidende aanpak

Corolli zet een stap in de retail sales strategie met het verplaatsen van de groothandel om direct te kunnen verkopen aan juweliers. De zoektocht te creëren, te bouwen en om vooruit te komen heeft de sleutel van het succes van vandaag geweest.

1999 - 2008 DE DYNAMIEK achter het succes

Zeer zeker hebben Alexander en Daniel Corolli geprofiteerd van de economische hefboom en draaide de "Corolli ontwerpt" om in "Al Coro", samen met de invoering van de 'Mezzaluna' en 'Serenata' collecties in 2008.

2009 - 2014 INVENTIVITEIT beloond

Synoniem van de moderniteit en innovatie, Al Coro juwelen belichamen de "Italiaanse glamour" met een unieke stijl en vakmanschap. Te vinden in de de meest prestigieuze Europese juweliers, Al Coro bevestigt zijn internationale expansie en de toenemende vraag naar zijn collecties.

Bekijk alle juwelen van Al Coro