Juweel DULCI NEA - OORBELLEN EPXP-1282-X1

Juweel DULCI NEA - OORBELLEN EPXP-1282-X1
Alt text
€ 595,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkDulci Nea
Referentie170-2019/EPXP-1282-X1
JuweelOorsteker
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant - Parel

Dulci Nea jewellery collection - “Dulci Nea, sparkling creations for the woman of your dreams”.

De Dulci Nea jewellery collectie is een verbluffende collectie van elegante en luxueuze 18 karaat gouden juwelen. Een sieradenlijn die wordt gekenmerkt door een hoog niveau van ambachtelijk vakmanschap, innovatieve ontwerpen en met echte marktvraagstukken. Verfijnd en elegant. Designed in Belgium.

Deze oorbellen uit de Dulci Nea jewellery collectie met de referentie EPXP-1282-X1 zijn 18 karaat witgouden juwelen. De oorbellen zijn gezet met witte parels en briljantjes met een totaal gewicht van 0.02ct.

Dulci Nea juwelen worden geleverd in een cadeauverpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Dulci Nea

Dulci Nea is een Belgisch luxe juwelen collectie.

“Ma dulcinée“, is het Franse woord voor een vrouw die passie en romantiek inspireert. Dulci Nea was de denkbeeldige geliefde van Don Quixote in de bekende roman van Cervantes.

Dulci Nea is gegroeid en heeft nu meerdere collecties onder zich. We onderscheiden drie categoriën: de Solitaire collectie met een uitgebreide gamma solitaire zingen gezet met een briljant, de Urban Angels collectie met 14 karaat goud, en de luxe afdeling, Dulci Nea collectie.

De gemeenschappelijke factor in deze collecties blijft de vrouwelijkheid en luxe uitstraling.

Bekijk alle juwelen van Dulci Nea