Juweel Fope - Oorbellen Witgoud 18 karaat '721-TWDH'

€ 395,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFope
JuweelOorbel
Materiaal & kleurWitgoud 18k

Deze creolen uit de Italiaanse Fope collectie, vervaardigd uit witgoud 18 karaat, zijn online te koop in onze tweedehands webshop.

  • De juwelen zijn aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Witgoud 18K
  • Afmeting: 2 cm x 1.50 cm
  • De juwelen verkeren in een uitstekende en vrijwel nieuwe conditie. 

TIP: U kan de juwelen ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat ze toch nog op voorraad zijn en niet net verkocht zijn.

Heeft u verder vragen omtrent deze juwelen, of voor alle andere vragen kan u steeds contact nemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 42412/721

Meer over Fope

Umberto Cazzola opende zijn eerste goudsmederij in 1929 en gaf hier zijn innovatieve aanpak door aan zijn zoon Odino. Het bedrijf specialiseerde zich in het maken van gouden armbanden van horloges, in opdracht van Zwitserse top horlogemerken.

Met de toevoeging van de derde generatie in het bedrijf werd al hun expertise overgedragen naar een eigen juwelen lijn. De signatuur stijl van Fope met de Novecente mesh bracht hen veel succes in Italië.

Deze generatie, reeds de vierde, heeft ervoor gezorgd dat Fope een permanente plaats houdt in de internationale markt van juwelen en er uitspringt als een van de symbolen van de Made in Italy elegantie en kwaliteit.

De productie bevindt zich nog altijd in Vicenza, Italië, niet ver van het originele complex waar Fope begonnen is.

Bekijk alle juwelen van Fope