Polar H3 Hartslagsensor

  • H3 Sensor
 Polar H3 Hartslagsensor
Alt text
Uitverkocht
MerkPolar hartslagmeter
CollectieBorstbanden - Sensor
ReferentiePolar H3 hartslagsensor

Productomschrijving

De Polar H3 Hartslagsensor - alleen de sensor, zonder de strap = is ook verkrijgbaar - voorziet jouw Polar-trainingsapparaat van een accuraat hartslagsignaal tijdens al je activiteiten. De Polar H3 Hartslagsensor bestaat uit een hartslagsensor. De hartslagsensor bevestig je door middel van 2 drukknopen eenvoudig aan de borstband. En wanneer de batterij van de Polar H3 Hartslagsensor leeg is, is deze eenvoudig te vervangen.

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle toebehoren van Polar hartslagmeter