Juweel Omega manchetknopen CUFFLINKS CA02ST0001105

  • CUFFLINKS
Juweel Omega manchetknopen CUFFLINKS CA02ST0001105
Juweel Omega manchetknopen CUFFLINKS CA02ST0001105
Alt text
Alt text
€ 300,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieCufflinks
ReferentieCA02ST0001105
JuweelManchetknoop
Materiaal & kleurStaal

De Omega manchetknopen zijn geïnspireerd door het Ω-symbool, een perfecte aanvulling op onze horlogecollecties.

De OMEGA Accessoires zijn sterk verbonden met onze horlogecollecties. Het zijn creatieve uitingen die gebruik maken van verschillende soorten materialen en horloge-afwerkingen. Ze zijn geïnspireerd door het DNA van het merk, en maken zo deel uit van het OMEGA-universum.

Deze manchetknopen uit de Omega accessoire collectie met de referentie CA02ST0001105 is vervaardigd uit staal en heeft een hars blauwe kleur.

Het juweel wordt geleverd in een mooi originele Omega verpakking.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega heeft de wereld sinds 1885 voorzien van verschillende, vooruitstrevende uurwerken en hun nauwkeurigheid heeft hen de reputatie opgeleverd als officiële tijdwaarnemer van de Olympische spelen. Omega-horloges staan bekend om hun duurzaamheid en precisie en worden gevierd vanwege hun elegante ontwerp.

Maar Omega bezit eveneens een schitterende juwelen collectie. Omega juwelen voor dames in edele metalen en met gebruik van waardevolle edelstenen, maar Omega bezit ook een Omega heren juwelencollectie met sportieve Sailer armbanden en originele Omega manchetknopen. Deze kwalitatieve heren en dames Omega juwelen collectie is uitsluitend in België verkrijgbaar in onze zaak, zowel online als offline te Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Omega