Juweel PANDORA FLORAL CLIP 790533

  • FLORAL CLIP
€ 29,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
JuweelBedels
Materiaal & kleurZilver 925
Referentie790533

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu.
Pandora komt uit met een Clip collectie, pure nostalgie in de vorm van zilveren juwelen!

Deze Pandora bedel met referentie 790533 maakt deel uit van de Clip collectie. Deze sterlingzilveren bedel is afgewerkt met verfijnde bloempjes en is een mooie manier om je bedels perfect op hun plek aan je armband te houden. De Clip is vervaardigd uit zilver 925.

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg en bekijk onze grote Pandora collectie.

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora