Juweel PANDORA HARRY POTTER DOBBY THE HOUSE ELF 798629C01

  • HARRY POTTER DOBBY THE ELF
€ 49,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
JuweelBedels
Materiaal & kleurZilver 925
Referentie798629C01

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu.
Pandora komt uit met een Harry Potter collectie, pure nostalgie in de vorm van zilveren juwelen!

Pandora HARRY POTTER bedel DOBBY THE HOUSE ELF met de referentie 798629C01 is online te koop in onze webshop van juwelier Clem Vercammen, een officiële PANDORA verdeler. Koop je Pandora bedel online of in onze fysieke winkel bij Clem Vercammen

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze 

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora