Juweel Ring Witgoud 18 karaat Briljant '36600-671-TWDH'

Uitverkocht
JuweelRing
Materiaal & kleurWitgoud 18k
EdelstenenBriljant

De ring vervaardigd in witgoud 18 karaat is gezet met wit en zwarte briljanten. Het juweel is te koop in onze online tweedehands webshop. Wij bieden u een garantie van echtheid.

  • Het juweel is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Witgoud 18 karaat
  • Maat 52
  • Briljanten Wit: 148 stuks - ca. 3.50ct
  • Briljanten Zwart: 55 stuks - ca. 1.90ct
  • Het juweel verkeert in een uitstekende conditie.
    De maat van de ring kan aangepast worden in onze atelier: +-€65

TIP: U kan het juweel ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het juweel toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen omtrent dit juweel, of voor alle andere vragen kan u steeds contact nemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 36600/671

Meer over Clem Vercammen

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model.

Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.

Bij juwelier Clem Vercammen kan u terecht voor de aankoop van gouden en zilveren juwelen al dan niet gezet met edelstenen, kleurstenen of in combinaties met parels. 

Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze physieke winkel in hartje Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Clem Vercammen