Juweel Ti Sento - Ring 1836ZR

Uitverkocht
MerkTi Sento
Referentie1836ZR
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver Bicolor 925
EdelstenenZirconium

Het creëren van de ultieme TI SENTO look gaat over mixen en matchen van kleding en sieraden, passend bij het moment en de persoonlijke smaak. Het combineren van kettingen met hangers, oorbedels, ringen en armbanden om dé look te creëren. Voor ieder ontwerp, zetting of kleur biedt de TI SENTO collectie het bijpassende sieraad.

Ti Sento juweel 1836ZR is een ring vervaardigd uit zilver 925, gedeeltes met rosé plaquering. Deze brede ring is geïnspireerd op de aanschuifringen van Ti Sento. 3 verschillende designs zoals bubbels, gedraaid zilver en zirconium steentjes zijn verwerkt in deze ring.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF. Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Ti Sento

In het voorjaar van 2003 lanceerde Ti Sento Milano haar eerste collectie fashion sieraden. Een zilveren sieradenlijn gebaseerd op de behoefte van het creëren van een luxe, maar toch fashionable en bovenal toegankelijke sieradencollectie. Sterling zilver, gezet met schitterende zirconia’s in prachtige vormen en maten en een scala van kleuren om bij ieder modeseizoen aan te sluiten.

Bekijk alle juwelen van Ti Sento