Juweel Naiomy Moments - Hanger B8A13

  • Valentine
€ 85,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
JuweelHanger
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
ReferentieB8A13

Naiomy Moments is een zilver 925 juwelencollectie met verschillende gedaantes. Wilt u iets lief of gedistingueerd, klassiek of eerder speels? Naiomy Moments biedt u prachtige juwelen voor ontelbare mooie momenten.

Naiomy Moments juweel B8A13 is een hanger, met ketting, vervaardigd uit zilver 925. Deze hartjes hanger uit de Valentijn collectie is gezet met een zirconium steentjes.

Naiomy Moments juwelen worden geleverd in een eigen Naiomy verpakking.

Indien de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.


 

Meer over Naiomy

Naiomy Moments

Schattig of gedistingueerd, kleurrijk of ingetogen, klassiek of speels, de vele gedaanten van Naiomy Moments maken van elk moment een pareltje om te koesteren

Naiomy Gold

Glam queens en hopeloze romantici zijn gewaarschuwd: 9-karaats goud in al zijn facetten, hangers en ringen met steentjes in een zonovergoten kleurenpallet, speelse figuurtjes en tijdloze classics met schitterend zirconium... you name it, Naiomy Gold has it.

Naiomy Silver

Als jong Belgisch merk verenigt Naiomy zilver hoofdzakelijk met zirconium en leer in een verfrissende collectie ringen, halskettingen, oorringen en armbanden.

Naiomy Princess

De collectie bestaat uit een gamma zilver en een reeks in goud. Kleine prinsesjes kunnen kiezen uit de fijnste armbandjes, de schattigste oorhangertjes of –knopjes en de leukste kettinkjes. De motiefjes die de revue passeren zijn beertjes, strikjes, kersjes, dolfijntjes, bloemetjes, klavertjes... en voor kleine Assepoesjes zijn er zelfs roze schoentjes die doen denken aan het glazen muiltje.

Bekijk alle juwelen van Naiomy