Juweel Orage - Oorbellen AK161

  • Fancy Vintage
€ 99,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkOrage
CollectieOrage Silver
ReferentieAK161
JuweelOorbel
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium

De Orage Silver collectie is een creatief en frivool juwelen collectie vervaardigd uit Zilver 925. De zilver collectie wordt vervaardigd in juwelen met verschillende kleuren; pleetgouden of rosé zilveren juwelen. De collectie is soms voorzien van zirconium stenen of allerhande kleurstenen. Ook parels behoren tot de Orage collectie. De Orage Silver collectie is toegankelijk voor jong en oud, met commerciële en betaalbare prijzen.

De Fancy Vintage collectie van Orage bestaat uit prachtige juwelen met een vintage look. Deze juwelen brengen u terug naar een gewezen tijd van sierlijke krulletjes, parels en glamour!

Deze juwelen met referentie AK161 zijn oorstekers vervaardigd uit zilver 925. De oorbellen hebben hun zwarte kleur door het zilver te oxideren, the old fashioned way. Zirconium stenen zijn terug te vinden op de oorbellen. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Indien de maat of de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

 

Meer over Orage

Orage is een Belgisch merk met zilveren kwaliteitsjuwelen. Miss België draagt Orage juwelen.

Bekijk alle juwelen van Orage