Juweel Bigli - Moon - Ring 20R99Wcrmptudia / Ring 20R99Wlobmpdia

  • Moon
Leveringsperiode: 4 à 5 weken
MerkBigli
CollectieMoon
Referentie179 Set
JuweelRing
Materiaal & kleurWitgoud 18k
EdelstenenBriljant - Kleursteen

Bigli's collectie Moon bestaat uit gestroomlijnde juwelen, een symbool van kracht en passie in combinatie met tedere kleuren. Het volume van de stenen doet de intensiteit van de Bigli kleuren nog beter uitkomen en de briljanten versterken alleen maar de schoonheid van het juweel.

De kleurstenen uit de Moon collectie kunnen gekozen worden uit een waaier van kleuren. Per juweel kan u een kleursteen kiezen en zo een juweel creëren volledig naar eigen smaak.

Bovenste ring: 20R99Wcrmptudia is vervaardigd uit 18K wit goud en is gezet met briljanten en kleursteen Rock Crystal Blues.

Onderste ring: 20R99Wlobmpdia is vervaardigd uit 18K wit goud en is gezet met briljanten en kleursteen London Blue Lake.

Elke ring is apart verkrijgbaar. Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF.

Deze collectie is te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk hier even de catalogus.

Bekijk alle juwelen van Bigli