Juweel Bigli - Mini Sweety - Armband 20A19Rrutmpbi

  • Mini Sweety
Juweel Bigli - Mini Sweety - Armband 20A19Rrutmpbi
Alt text

Geen - Een

Leveringsperiode: 4 à 5 weken
MerkBigli
CollectieMini Sweety
Referentie20A19Rrutmpbi
JuweelArmband
Materiaal & kleurRoségoud 18 karaat
EdelstenenBriljant - Kleursteen

Bigli's bekendste collectie Mini Sweety biedt juwelen met prachtige cabochon geslepen stenen. De Mini Sweety collectie wordt aangeboden in verschillende kleuren goud 18k, en er zijn kleurstenen in meer dan 49 kleuren in verschillende groottes en vormen.

Zo kunnen de armbanden uit de Mini Sweety collectie gekozen worden in de verschillende goudkleuren, kleur en grootte van de kleursteen, alles naargelang uw smaak, humeur, persoonlijkheid. Wat u ook kiest, het resultaat zal altijd dierbaar en weergaloos zijn.

Deze armband 20A19Rrutmpbi is vervaardigd uit 18K rose goud met briljant signatuur.
De kleurstenen hier gebruikt zijn: Quartz Rutile Moonshine.

Deze collectie is te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

 

 

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli