Juweel Outlet Parel Oorstekers witgoud 18 karaat briljant collectie Bigli 15/07

€ 1.920,00€ 960,00
Leveringsperiode: 4 à 5 weken
JuweelOorsteker
Materiaal & kleurWitgoud 18k
EdelstenenBriljant - Parel
Referentie15/07

Deze gouden parel oorstekers zijn vervaardigd uit witgoud 18 karaat en gezet met een briljant. Het is een gloednieuw juweel uit de Bigli collectie en met garantie. De gouden oorstekers zijn momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de oorstekers toch eerst aan passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk hier even de catalogus.

Bekijk alle juwelen van Bigli