Horloge BREITLING AEROSPACE B70 ORBITER 25TH ANNIVERSARY EB70101A101E1

  • AEROSPACE
Horloge BREITLING AEROSPACE B70 ORBITER 25TH ANNIVERSARY EB70101A101E1
Horloge BREITLING AEROSPACE B70 ORBITER 25TH ANNIVERSARY EB70101A101E1
Horloge BREITLING AEROSPACE B70 ORBITER 25TH ANNIVERSARY EB70101A101E1
Horloge BREITLING AEROSPACE B70 ORBITER 25TH ANNIVERSARY EB70101A101E1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 4.800,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieAerospace
ReferentieEB70101A101E1
BinnenwerkQuartz
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Digitaal - Quartz
WijzerplaatOranje
HorlogekastTitanium
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandTitanium
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

In 1985 lanceerde Breitling de Aerospace, een innovatieve, multifunctionele chronograaf uitgerust met de modernste Zwitserse technologie. Als erfgenaam van dit legendarische model behoudt de Aerospace Evo dezelfde krachtige, dynamische en technische stijl - gecombineerd met de nieuwste elektronische ontwikkelingen. Uitgerust met een officieel chronometer-gecertificeerd SuperQuartz™-kaliber, onderscheidt het zich door een gebruiksvriendelijk controlesysteem met kroon-geactiveerde functies, waaronder 1/100ste van een seconde chronograaf, countdown timer, tweede tijdzone, alarm, hoorbaar tijdsignaal (minutenrepeater ) en kalender.

Deze Breitling Aerospace B70 Orbiter 25th Anniversary EB70101A101E1 heeft een 43mm titanium kast en armband. Het horloge heeft een oranje wijzerplaat die beschermd word door een saffierglas.

De Aerospace wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling