Horloge Ice Watch ICE Smart ICE JUNIOR BLUE 021877

  • Smart
Horloge Ice Watch ICE Smart ICE JUNIOR BLUE 021877
Horloge Ice Watch ICE Smart ICE JUNIOR BLUE 021877
Horloge Ice Watch ICE Smart ICE JUNIOR BLUE 021877
Alt text
Alt text
Alt text
€ 79,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkIce-Watch
CollectieICE Smart
Referentie021877
BinnenwerkSmartwatch
ComplicatiesDigitaal / analoog - Smartwatch
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastKunststof
Kastdiameter35 mm
GlasKunststof
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Kinderen kunnen hetzelfde horloge dragen als mama of papa met de ICE smart - Blue! Deze verbonden horloge surft zowel op de trends als op het DNA van het merk Ice-Watch. Kinderen van 6 tot 16 jaar zullen er dolblij mee zijn. Dit horloge, of het nu met een smartphone verbonden is of niet, biedt verschillende functionaliteiten zoals het ontvangen van SMS-berichten en meldingen (op voorwaarde dat er een verbinding is met de telefoon), stappenteller, sportmodus, toegang tot talrijke spelletjes en nog veel meer... De wijzerplaten zijn meervoudig en kunnen worden aangepast aan uw gemoedsgesteldheid!

Deze Ice Watch ICE Smart ICE Junior Blue is een smartwatch 021877 met een 35mm blauwe kunststoffen kast en siliconen band.

FUNCTIES

SPORT: Het uurwerk registreert het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbruikte calorieën. Het ondersteunt dan ook nog eens meer dan 100 verschillende sportmodi zoals wandelen, lopen, klimmen, voetballen, … . In de APP vind je nog meer gedetailleerde informatieanalyses.  SLAAPANALYSE, HARTSLAGMETER, HET WEER, MELDINGEN: je kan zelf kiezen welke applicaties je meldingen registreren op je uurwerk. Zo kan je berichten laten toekomen op jouw Smartwatch TIMER, WEKKER

Het uurwerk is IP68 waterdicht wat wil zeggen dat het uurwerk getest is om gedurende meerdere uren op een diepte van 3 meter te liggen. Vergeet je het uurwerk uit te doen bij het douchen of zwemmen, is dit geen probleem. We raden echter steeds aan om het uurwerk uit te doen bij zwemmen en douchen aangezien het niet bestand is bij grote shocks onder water (bv: een sprong in het zwembad).

ICE Smart horloges hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Het horloge wordt geleverd in een speciale 'Ice-Watch' verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle horloges van Ice-Watch