Horloge Breitling Chronomat 36 South Sea G10380611C1G1

  • Chronomat 36
Horloge Breitling Chronomat 36 South Sea G10380611C1G1
Horloge Breitling Chronomat 36 South Sea G10380611C1G1
Horloge Breitling Chronomat 36 South Sea G10380611C1G1
Horloge Breitling Chronomat 36 South Sea G10380611C1G1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 12.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat 36
ReferentieG10380611C1G1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 10
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

De Chronomat South Sea Capsule Collection is opvallend en met juwelen versierd en roept een tropisch paradijs op met gouden stranden, waterdieptes, levendige flora en weelderig groen. De horloges zijn voorzien van metalen en parelmoeren wijzerplaten, met diamanten gezette uurmarkeringen en felgekleurde, met edelstenen bezette randen. Ze kunnen worden gecombineerd met een bijpassende alligatorleren band of de kenmerkende metalen rouleaux-armband van Breitling. Omarm een eindeloze zomer met de Chronomat South Sea.

Breitling ontwikkelt een nieuwe dames horloge, de Chronomat 36 met de referentie G10380611C1G1. Dit is een automatisch dames Breitling horloge met een kast diameter van 36 mm is vervaardigd uit staal en 18 karaat witgoud en een staal en 18 karaat witgouden band. Dit Breitling horloge heeft een blauwe wijzerplaat en is op de indexen en kast gezet met briljantjes.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het autmotisch caliber Breitling 10, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42u. Dit automatisch gangwerk is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

Het dames Breitling wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling