Horloge CASIO Vintage AQ-800E-1AEF

Horloge CASIO Vintage AQ-800E-1AEF
Alt text
€ 60,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCasio
CollectieVintage
ReferentieAQ-800E-1AEF
BinnenwerkDigitaal
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Day-Date - Digitaal / analoog - Timer - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasKunststof
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Casio is een elektronica fabrikant en begon onder de naam Kashio Seishanso. De firma werd overgenomen van de vader in 1946 door vier broers uit de Kashio familie. Casio's filosofie is om producten te maken die hoeveelheid werk besparen en die de kwaliteit van het leven verbeteren.

Geef uw vintage retrostijl een nieuwe look met een moderne update van het AQ-450-ontwerp uit de jaren 80. Dit gloednieuwe horloge in vintage stijl is een prachtige mix van retro en klasse. Een aparte wijzerplaat en LCD-scherm zorgen voor een analoge schoonheid en digitale weergave. Het LCD-scherm is onder een lichte hoek geplaatst om de lijnen van de lugs te volgen en de analoge wijzerplaat heeft een eenvoudige streepjesmarkering. De wijzerplaat met een rasterpatroon geeft de finishing touch voor een echte retro uitstraling. De combinatie van de hoekige behuizing en de rechte schakels van de metalen band is een eenvoudige en stijlvolle viering van structurele schoonheid. Deze horloges zijn meer dan een modestatement en bieden praktische functies zoals dubbele tijdsweergave, een stopwatch en alarm, evenals waterbestendigheid voor dagelijks gebruik, ook op regenachtige dagen.

Dit Casio horloge met referentie AQ-800E-1AEF maakt deel uit van de Casio Vintage collectie. Het quartz aangedreven horloge is een digitaal horloge en is vervaardigd uit een kunststoffen kast en staal armband. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur. 

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een originele Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. 

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio