Horloge Longines Spirit Flyback L3.821.4.93.2

  • Spirit
Horloge Longines Spirit Flyback L3.821.4.93.2
Horloge Longines Spirit Flyback L3.821.4.93.2
Horloge Longines Spirit Flyback L3.821.4.93.2
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.000,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkLongines
CollectieSpirit
ReferentieL38214932
BinnenwerkAutomatic Chronograph
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandNato
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

De Longines Spirit-collectie is uitgebreid met een model met flyback-functie. Dit horloge wordt aangedreven door een nieuw, exclusief Longines-kaliber dat bestand is tegen magnetisme en voorzien is van een balansveer van siliconen. Het is een extreem nauwkeurig uurwerk met een gangreserve van 68 uur; het is door de COSC gecertificeerd als chronometer. De transparante achterzijde van de kast maakt alle details van het kaliber zichtbaar, waaronder een gepersonaliseerd gewichtje met een gravure van de globe die symbool staat voor de Longines Spirit-collectie en de naam 'Longines Flyback'. Het nieuwe model wordt ook gekenmerkt door een verfijnde uitstraling en een bijzonder zorgvuldige afwerking, met als opties onder andere satijn, mat, gepolijst en kleine gravures. De bidirectionele bezel komt mooi tot zijn recht dankzij een inzetstuk van zwart keramiek met lichtgevende markeringen en een zwarte gezonnestraalde wijzerplaat.

Dit Longines Spirit Flyback horloge met de referentie L3.821.4.93.2 beschikt over een originele blauwe wijzerplaat met duidelijke indexen. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 42mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een blauw nato armband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Longines Caliber L791 automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 68 uur.

De Longines Spirit Collection wordt geleverd met een originele Longines box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Longines, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Longines horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Longines Service Center. We zullen uw Longines horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Longines

Longines: 180 years of elegance, tradition and performance 

Horloge merk Longines is ontstaan in 1832, in het Zwitsers stadje Saint Imier. Deze Zwitserse horlogemaker heeft over de jaren heen een technische expertise opgebouwd in elegantie en prestatie. Longines is reeds jaren exclusief partner van internationale sport federaties, en timekeeper van verscheidene wereldkampioenschappen. Ondertussen is Longines deel van de The Swatch Group, en verkrijgbaar in meer dan 130 landen.

Het is allemaal begonnen in 1932 onder de leiding van August Agassiz, met als bedrijfsnaam Agassiz & Co. Hij bouwde al snel een mooi netwerk uit zoals ook in Noord America waar hij zijn producten kon verkopen.

In de jaren 50 neemt zijn neef Ernest Francillon de zaak over en moderniseert de methodes voor de creatie van horloges, en dit in samenwerking met Jacques David. Zo brengt hij alle facetten van het horloge maken onder één dak wat de efficiëntie ten goede komt. Hij heeft in 1967 deze horloge fabriek gebouwd, en de naam Longines wordt geboren. Tot vandaag is Longines de naam binnen de horloge merken die het langste in gebruik is in de Zwitserse horloge industrie. De industrialisatie zet zijn opmars voort zodat in begin jaren van de 20 ste eeuw reeds 1100 mensen tewerkgesteld zijn in deze fabrieken.

Tot vandaag volgen een opeenvolging van de ontwikkeling van manufactuur gangwerken die steeds verder worden ontwikkeld richting de meest mogelijke perfectie van die tijd. Bij de evolutie van deze nieuwe gangwerken, die vanaf 1913 zijn weg hebben gevonden in de polshorloges, onstaan gaande weg nieuwe families binnen de collectie van Longines. Families die we kennen tot op vandaag: Lindbergh Hour Angle watch – Conquest – Flagship – La Grande Classique – DolceVita – Evidenza – Master Collection – Sport HydroConquest - Primaluna

Dit is de collectie van Longines:

Onze zaak beschikt over een officieel Longines herstelatelier. U kan steeds uw Longines horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vargen over het aanbod modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken kan u ons steeds op de hoogte brengen.

 

Bekijk alle horloges van Longines