Horloge Polar Ignite 3 TITAN BRONZE

 • Ignite 3
Horloge Polar Ignite 3 TITAN BRONZE
Horloge Polar Ignite 3 TITAN BRONZE
Horloge Polar Ignite 3 TITAN BRONZE
Horloge Polar Ignite 3 TITAN BRONZE
Horloge Polar Ignite 3 TITAN BRONZE
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 399,90
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieIgnite 3
ReferentieIGNITE 3 TITAN BRNZ
BinnenwerkSmartwatch
ComplicatiesAlarm - Chronograaf - Day-Date - Digitaal / analoog - Hartslagmeter - Timer - Quartz
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastTitanium
Kastdiameter43 mm
GlasKunststof
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Polar Ignite 3 is een stijlvol fitness- & wellnesshorloge dat je helpt een energieker leven te leiden. Het volgt je slaap, activiteit en hartslag en biedt begeleiding die is afgestemd op jouw lichaam en jouw levensstijl.

Deze Polar Ignite 3 Titan Bronze heeft een titanium kast met een bruin lederen armband.

Nightly Recharge

Nightly Recharge is een automatische nachtelijke meting van je herstel die laat zien hoe je lichaam zich heeft hersteld van de dag. Het helpt je in je dagelijkse leven de optimale keuzes te maken om je goed te blijven voelen en je trainings- of conditiedoelen te bereiken.
Je Nightly Recharge status is gebaseerd op twee factoren: hoe je hebt geslapen (slaapherstel) en hoe goed je autonome zenuwstelsel tot rust kwam tijdens de eerste uren van je slaap. 

SleepWise

Ontdek hoe uw slaapgedrag de energie- en alertheidsniveaus van uw dag beïnvloedt.
Met SleepWise krijgt u inzichten in uw waakzaamheid overdag die u helpen een bedtijdroutine te perfectioneren, zodat u uw dagelijkse uitdagingen scherp en klaar kunt aangaan.
Door rekening te houden met uw hoeveelheid slaap, kwaliteit en het interne circadiane ritme van uw lichaam, laat SleepWise™ u weten hoe de effecten van slaap zich in de loop van de tijd ophopen, waardoor de impact van slaaptekort en een onregelmatig slaap-waakritme zichtbaar wordt.

Serene

Ontspan je lichaam en kalmeer je geest met de Serene begeleide ademoefening.
Diep ademhalen is een gemakkelijke en efficiënte manier om stress de baas te blijven, veerkracht op te bouwen en je concentratie te verbeteren. Serene begeleidt je bij het langzaam en regelmatig ademen om je hartslag te synchroniseren met je ademfrequentie - zes ademhalingen per minuut; dit is de optimale ademfrequentie om stressreacties van je lichaam te stoppen.

Sleep Plus Stages

Een goede slaapkwaliteit is van vitaal belang voor je gezondheid en je gevoel van welbevinden. Tijdens je slaap doorloopt je lichaam drie slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap.
Sleep Plus Stages houdt automatisch de hoeveelheid en kwaliteit van je slaap (Slaapscore) bij en toont hoe lang je tijdens je nacht in elke slaapfase hebt doorgebracht.
Slaapregistratie kan je inzicht geven in je slaapgedrag op lange termijn en de factoren in je dag aangeven die mogelijk een negatieve invloed hebben op je slaap.

FUNCTIES:

 • GEAVANCEERDE HARTSLAGMETING AAN DE POLS
 • INGEBOUWDE GPS
 • SMARTPHONEMELDINGEN
 • ZWEMGEGEVENS
 • 100+ SPORTPROFIELEN
 • TRAINING LOAD PRO IN POLAR FLOW
 • NIGHTLY RECHARGE™ HERSTELMETING TIJDENS DE NACHT
 • FITSPARK™ GEPERSONALISEERDE WORKOUTBEGELEIDING
 • SLEEP PLUS STAGES™ SLAAPREGISTRATIE
 • SERENE™ GELEIDE ADEMHALINGSOEFENING
 • RUNNING PROGRAM
 • RUNNING INDEX
 • TRAINING BENEFIT
 • FITNESS TEST
 • 24/7 ACTIVITEITSMETING
 • CONTINUE HARTSLAGMETING
 • SMART CALORIES

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter