Horloge FESTINA BOYFRIEND F20505/2

  • Boyfriend
Horloge FESTINA BOYFRIEND F20505/2
Horloge FESTINA BOYFRIEND F20505/2
Horloge FESTINA BOYFRIEND F20505/2
Alt text
Alt text
Alt text
€ 149,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFestina
ReferentieF20505/2
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatRood
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter34 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandBicolorkleurig
Garantie2 Jaar

Festina, een horloge merk van de Festina group, is een innovatief Spaans horlogemerk, en richt zich op de productie van moderne, sportieve horloges. Horlogefabrikant Festina is lange tijd sponsor en officieel tijdwaarnemer geweest van wielerevenementen zoals de Tour de France en Giro d’Italia. Daarom brengt het merk al sinds begin van deze eeuw ieder jaar een op de wielersport gebaseerde serie chronografen uit: de Festina Chrono Bike. De collectie van Festina horloge bevat zowel horloges voor heren en dames.

Dit Festina horloge met referentie F20505/2 is uit de Boyfriend collectie en heeft een 34.5mm bicolor kleurige staal kast en armband. Het horloge heeft een rode wijzerplaat met steentjes op de indexen en word beschermd door een mineraalglas.

De hele Festina collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Festina box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waar dat alle horloge merken welkom zijn.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Festina

Horloge merk Festina is in 1902 opgericht in Zwitserland. In 1984 koopt de zakenman Miguel Rodriguez het merk en zo is de Festina-Lotus Group ontstaan. Festina innoveert zichzelf telkens weer en komt opzetten met nieuwe campagnes, gesteund door sterren zoals Gerard Butler. 

De Festina collectie is een zéér uitgebreide horloge collectie. Voor ieder wat wils. De heren kunnen een keuze maken uit Festina quartz horloges met of zonder chronometer, vervaardigd in staal met een lederband of op een metalen armband.

De dames beschikken over een kleurrijke collectie. Dames quartz Festina horloges zijn verkrijgbaar in volledig staal, pleetgoud of zelfs rosé pleetgoud, al dan niet met een lederband en zirconium steentjes verwerkt in de kast.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Festina dealer, Festina horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote festina collectie.

Heeft u verder vragen over de Festina collectie, bent u opzoek naar een speciaal Festina horloge of andere horloges van kwalitatieve horloge merken of modieuze horloge merken, neem snel even contact.

Bekijk alle horloges van Festina