Horloge Franck Muller Curvex FM 2852 QZ REL D 1R

  • Cintrée Curvex
Horloge Franck Muller Curvex FM 2852 QZ REL D 1R
Alt text
€ 13.800,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFranck Muller
CollectieCintrée Curvex
ReferentieFM2852QZRELD1R
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter31 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde ter wereld. De manufactuur werd opgericht in Genève door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel het creëren van exclusieve uurwerken gekenmerkt door gecompliceerde bewegingen en originele ontwerpen. Dankzij de sterke in-house capaciteiten op vele gebieden van de Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf snel een van de beste Zwitserse horlogerie merken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met een uitzonderlijke knowhow van de Haute Horlogerie.

De Cintrée Curvex™ is de iconische vorm van Franck Muller. Dankzij de perfect gebogen kast en de unieke contouren is de Cintrée Curvex het meest kenmerkende silhouet van het merk. Het unieke en prachtige cijferontwerp is ook wat de Cintrée Curvex onmiddellijk herkenbaar maakt. Met zijn elegante kasten, prachtige wijzerplaten en zeer complexe uurwerken is Franck Muller erg trots op al zijn uurwerken. Het zijn echte voorbeelden van levendige en verfijnde ontwerpen met een tijdloze elegantie.

Deze Franck Muller FM 2852 QZ REL D 1R uit de Cintrée Curvex collectie heeft een 31mm staal kast gezet met briljanten en een zwart lederen band. Het horloge beschikt over een zilverkleurige wijzerplaat met duidelijke indexen.

De Franck Muller Collection wordt geleverd met een originele Franck Muller box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van Franck Muller, kan u steeds contact opnemen.

Meer over Franck Muller

Franck Muller horloges zijn een van de mooiste en meest gecompliceerde horloges ter wereld. De fabrikant werd in Genève opgericht door Franck Muller en Vartan Sirmakes met als doel exclusieve uurwerken te creëren die worden gekenmerkt door gecompliceerde uurwerken en originele ontwerpen. Dankzij de sterke interne capaciteiten op tal van gebieden van Haute Horlogerie, werd dit jonge bedrijf al snel een van de beste Zwitserse horlogeriemerken. Vandaag geloven we dat we erin geslaagd zijn durf en creativiteit te combineren met uitzonderlijke knowhow van Haute Horlogerie.

Bekijk alle horloges van Franck Muller