Horloge Calvin Klein Two-Tone 25200132

  • Two-Tone
Horloge Calvin Klein Two-Tone 25200132
Horloge Calvin Klein Two-Tone 25200132
Horloge Calvin Klein Two-Tone 25200132
Horloge Calvin Klein Two-Tone 25200132
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 159,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkCalvin Klein
Referentie25200132
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandBicolorkleurig
Garantie2 Jaar

Haal het beste uit elk moment met de collectie horloges van Calvin Klein. Deze gedurfde en gestroomlijnde horloges zijn ontworpen voor dames en heren die kwaliteit, vorm en details waarderen en ze zijn de perfecte accessoires. De horloges van Calvin Klein zijn er in alle vormen en kleuren en de polsbandjes zijn verkrijgbaar in metaal of leer, waardoor ze in een oogwenk jouw outfit tot een verfijnde look omtoveren.

Dit Calvin Klein horloge met referentie 25200132 is uit de Two-Tone collectie. Het uurwerk is vervaardigd uit een 32mm bicolorkleurige staal horlogekast en band. De wijzerplaat heeft een zilveren kleur.

De hele Calvin Klein collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Calvin Klein

Haal het beste uit elk moment met de collectie horloges voor dames van Calvin Klein. Deze gedurfde en gestroomlijnde horloges zijn ontworpen voor dames die kwaliteit, vorm en details waarderen en ze zijn de perfecte accessoires. 

Bekijk alle horloges van Calvin Klein