Horloge Breitling Chronomat 36 Automatic A10380101A4A1

  • Chronomat 36
Horloge Breitling Chronomat 36 Automatic A10380101A4A1
Horloge Breitling Chronomat 36 Automatic A10380101A4A1
Horloge Breitling Chronomat 36 Automatic A10380101A4A1
Horloge Breitling Chronomat 36 Automatic A10380101A4A1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 5.700,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieChronomat 36
ReferentieA10380101A4A1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 10
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatParelmoer
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter36 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

THE STORY

Stijlvol en toch elegant, de modern-retro geïnspireerde Chronomat Automatic 36 is het veelzijdige sportieve en chique horloge voor elke gelegenheid. Het is verkrijgbaar in een reeks metalen kasten, van cool roestvrij staal, tot bicolor of zelfs luxueus 18k rood goud. Vrouwen die hunkeren naar extra schittering kunnen ook kiezen voor met diamanten bezette randen, indexen en kleurrijke wijzerplaten. Met Breitling's iconische en comfortabele "Rouleaux" armband met vlindersluiting, wordt de Chronomat Automatic 36 aangedreven door het Breitling Caliber 10, een COSC-gecertificeerde chronometer.

Breitling ontwekkelt een nieuwe dames horloge, de Chronomat 36 met de referentie A10380101A4A1 . Dit is een dames Breitling horloge met een kast diameter van 36 mm en het horloge is vervaardigd in staal. Aan het horloge is de iconische armband, de rouleaux armband in staal aangezet. Dit Breitling horloge heeft een parelmoer kleurige wijzerplaat met een briljant op de indexen.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het automatic caliber Breitling 10, en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Dit horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

Het dames Breitling horloge A10380101A4A1 wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling