Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC SPB311J1

  • PRESAGE
Horloge SEIKO PRESAGE AUTOMATIC SPB311J1
Alt text
€ 1.050,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSeiko
CollectiePresage
ReferentieSPB311J1
BinnenwerkAutomatic
CaliberSeiko Caliber 6R38
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

De Seiko Presage 'Style60's' serie bestaat uit grensverleggende modellen, die het specifieke vintagegevoel combineren met het hoge niveau waarmee de Presage-collectie wereldwijd naam heeft gemaakt. 

De Seiko Presage Sharp Edged Series heeft een plaats veroverd in de wereld van verfijnde horloges. Met een aansprekende combinatie van traditionele mechanische uurwerken en een kenmerkende, moderne Japanse stijl. De serie biedt de verfijning van de karakteristieke Japanse esthetiek met krachtige, hoekige kastontwerpen. De collectie is uitgebreid met horloges, die elk een nieuw aspect van Seiko's mechanische uurwerken naar voren brengen. En die tegelijkertijd een nieuw perspectief bieden op Japanse cultuur.

Dit Seiko Presage SPB311J1 automatisch horloge heeft een zilverkleurige 40.2mm staal kast en wordt gepresenteerd op een bruin lederen armband. Het horloge heeft een blauwe wijzerplaat en wordt beschermd door een mineraal glas.

Het 6R38 Seiko kaliber is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding van het uurwerk is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het horloge een gangreserve van maar liefst ca. 70 uur.

De Seiko wordt geleverd met een originele Seiko box, vergezeld met alle documenten.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Seiko horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Seiko

De Seiko Holdings Corporation, meestal afgekort tot Seiko is een Japans fabrikant van onder andere uurwerken en brillen. De Seiko Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokio.

Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).

Seiko was de eerste onderneming die het kwartshorloge op grote schaal produceerde. Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal.

Seiko maakt ondertussen bekendheid met de collecties Prospex, Presage en Seiko 5.

Bekijk alle horloges van Seiko