Horloge Bell & Ross BR05 Auto Skeleton Green Steel/Rubber Strap BR05A-GN-SKST/SRB

  • Skeleton
Horloge Bell & Ross BR05 Auto Skeleton Green Steel/Rubber Strap BR05A-GN-SKST/SRB
Horloge Bell & Ross BR05 Auto Skeleton Green Steel/Rubber Strap BR05A-GN-SKST/SRB
Horloge Bell & Ross BR05 Auto Skeleton Green Steel/Rubber Strap BR05A-GN-SKST/SRB
Horloge Bell & Ross BR05 Auto Skeleton Green Steel/Rubber Strap BR05A-GN-SKST/SRB
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 6.200,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkBell&Ross
CollectieLimited Edition
ReferentieBR05A-GN-SKST/SRB
BinnenwerkAutomatic
CaliberBell&Ross caliber 322
ComplicatiesAutomatisch
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandGroen
Garantie2 Jaar

De nieuwe BR 05 Skeleton Green past in de Bell & Ross BR 05-familie. Deze sportief-chique collectie, gelanceerd in 2019, werd al snel het tweede icoon van het huis. Deze eigentijdse collectie neemt het emblematische ontwerp van Bell & Ross en zijn iconische functie over - rond in een vierkant, geïnspireerd op een cockpitinstrument. Het biedt compactere afmetingen en hoekige lijnen, en verlaat de handschoenen en helm van de piloot voor het stijlvolle jack en sneakers van de jonge trendy stadsbewoner. Deze nieuwe BR 05 Skeleton Green is de vierde versie van de BR 05 Skeleton familie. De verschillende modellen in deze collectie onderscheiden zich door de kleur van het kristal dat hun mechanisme bedekt. Dit uurwerk, van buiten strak en van binnen complex, speelt met contrasten. Het is grafisch in het ontwerp van de behuizing en verfijnd in de complexiteit van het mechanisme dat voor iedereen zichtbaar is. Ondanks alles blijft de BR 05 Skeleton Green leesbaar en nauwkeurig, het handelsmerk van Bell & Ross.

De Bell&Ross limited edition BR05A-GN-SKST/SRB heeft een 40mm staal kast. De wijzerplaat is uit skeletonized met olijfgroen gekleurd transparant paneel en gerhodineerd uurwerk. Appliqué-indexen gevuld met Super-LumiNova®. Metalen geskeletteerde Super-LumiNova®-gevulde uren- en minutenwijzers. Dit specale horloge wordt gepresenteerd op een groen rubberen band.

Dit model is een gelimiteerde edite. 

Het binnenwerk, BR-CAL.322., de motor van het horloge, is een automatisch gangwerk en heeft een gemiddeld gangreserve van 40 uren.

De Bell&Ross collectie wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Bell&Ross horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross