Horloge POLAR PACER BLK/BLK S-L

  • PACER
Horloge POLAR PACER BLK/BLK S-L
Horloge POLAR PACER BLK/BLK S-L
Horloge POLAR PACER BLK/BLK S-L
Horloge POLAR PACER BLK/BLK S-L
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 229,90
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectiePacer
ReferentiePACER BLK/BLK S-L
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesAlarm - Day-Date - Digitaal / analoog - Hartslagmeter - Quartz
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastKunststof
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter45 mm
GlasKunststof
HorlogebandAndere materialen
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Geavanceerd GPS hardloophorloge

Dit no-nonsense hardloophorloge met GPS bevat alle essentiële functies voor de moderne hardloper, plus de gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om één ding beter te doen: Hardlopen.

  • Alles wat elke hardloper nodig heeft
  • Verbeterde processor met hoge snelheid
  • Helder display voor optimale leesbaarheid onder alle omstandigheden
  • Geavenceerde optische hartslagmeting
  • Nauwkeurige GPS en batterij met lange levensduur (35/100uur)
  • Snel opladen en gegevensoverdracht

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter