Horloge Omega Constellation Globemaster Co-Axial Master Chronometer 41 130.33.41.22.10.001

  • Globemaster 41
Horloge Omega Constellation Globemaster Co-Axial Master Chronometer 41 130.33.41.22.10.001
Horloge Omega Constellation Globemaster Co-Axial Master Chronometer 41 130.33.41.22.10.001
Horloge Omega Constellation Globemaster Co-Axial Master Chronometer 41 130.33.41.22.10.001
Alt text
Alt text
Alt text
€ 10.200,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieConstellation Globemaster
Referentie13033412210001
BinnenwerkAutomatic
KwaliteitslabelMETAS gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAnnual Calendar - Automatisch - Datum
WijzerplaatGroen
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandGroen
Garantie2 Jaar

De Globemaster, een legendarische naam in de OMEGA-familie, werd 's werelds eerste Master Chronometer in 2015, waardoor zijn reputatie binnen de horloge-industrie verder werd versterkt. Voor dit 41 mm-model heeft de roestvrijstalen kast een hardmetalen (wolfraamcarbide) bezel. De achterkant van de kast bevat een medaillon van het Central Observatory, gezet in krasbestendig saffierglas.

De zongeborstelde groene "Pie Pan" wijzerplaat doet denken aan het eerste Constellation-model uit 1952. Elk van zijn facetten omvat een maand van het jaar in overeenstemming met de functie Jaarkalender. Er is een 18K witgouden Constellation-ster en OMEGA-logo, en 18K witgouden gefacetteerde wijzers en indexen die zijn gevuld met Super-LumiNova.

Dit horloge heeft een groene leren band en wordt aangedreven door OMEGA's Co-Axial Master Chronometer Annual Calendar Calibre 8922, met revolutionaire antimagnetische technologie.

In het hart van dit uurwerk bevindt zich het OMEGA Co-Axial kaliber 8922, zichtbaar door de transparante achterkant van de kast. Het binnenwerk heeft een gemiddeld gangreserve van 55 uren, en is uiteraard COSC gecertificeerd met het label "Chronometre Certifié Omega". Omega ontwikkeld een nieuwe standaard en norm voor het testen van een horloge, goedgekeurd door METAS. Via deze pagina kan u testresultaten controleren van uw Omega horloge.

De Omega Constellation Globemaster wordt geleverd met een originele Omega box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Omega 8922

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega