Horloge FOSSIL JESSE ES3020

  • JESSE
Horloge FOSSIL JESSE ES3020
Horloge FOSSIL JESSE ES3020
Horloge FOSSIL JESSE ES3020
Horloge FOSSIL JESSE ES3020
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 159,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFossil
ReferentieES3020
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatRosé
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter34 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandRoségoudkleurig
Garantie2 Jaar

Het creatieve Amerikaanse horloge- en lifestylemerk streeft ernaar het beste van vroeger terug te brengen mits een update naar de moderne wensen van vandaag. De typische authentieke en vintage look van Fossil wordt wel steeds behouden. Van uurwerken tot juwelen en zelfs smartwatches. De accessoires van Fossil zijn draagbaar, tijdloos én betaalbaar.

Het Fossil Jesse ES3020 horloge heeft een quartz uurwerk met een roségoudkleurige staal kast en band. De wijzerplaat is rosegoudkleurig en is afgedekt met hard mineraalglas. Het horloge is afgewerkt met steentjes. Dit horloge bezorgt je jarenlang draagplezier!

Je koopt het Fossil veilig en eenvoudig in onze online shop. Wij zijn officieel dealer van Fossil horloges. Maar u kan eveneens onze fysieke winkel bezoeken, zodat u het horloge kan aanpassen.

Je ontvangt een garantie van 2 jaar op productiefout. Retourneren is gratis. Bekijk ook de complete collectie Fossil horloges in onze online shop.

Het Fossil horloge wordt geleverd met een originele geschenkverpakking verpakking.

Meer over Fossil

De Fossil Group werd opgericht in 1984. Het merk Fossil is gekend uit de kleding maar vooral ook als Fossil horloge merk. Het was de springplank voor alles wat het bedrijf heeft gerealiseerd over meer dan een kwart eeuw. Fossil is trots op zijn Amerikaanse vintage inspiratie die hun stijl typeert. Deze inspiratie is volledig terug te vinden in zijn creatieve Fossil horloge collecties, tot en met de vintage getekende inpak doosjes, uniek in zijn soort.

Fossil is onlangs gestart met een nieuw tijdperk; creatie van Fossil Q Wearables. Deze Fossil Smartwatch met een Android Wear besturing wordt een nieuwe mooie episode voor het merk. Tradition meets Technology, Klassiek horloge ontwerp ontmoet Smart technologie! Tijd lezen kan vanaf nu in harmony met ontvangen van berichten, telefoon en andere belangrijke meldingen, ondekken van je lichaamsinspanningen en veel meer, dit allemaal aan de pols!!

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. Je vindt er kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

Bekijk alle horloges van Fossil