Horloge MICHAEL KORS CAMILLE MK7198

  • Camille
Horloge MICHAEL KORS CAMILLE MK7198
Horloge MICHAEL KORS CAMILLE MK7198
Horloge MICHAEL KORS CAMILLE MK7198
Alt text
Alt text
Alt text
€ 299,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMichael Kors
ReferentieMK7198
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatWit
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter33 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

Michael Kors is de grootste Amerikaanse ontwerper op het gebied van luxe accessoires en sportswear.
Aspen, Palm Beach Parijs of Capri – MICHAEL KORS brengt het jet-set gevoel en een luxe levenstijl naar
mensen over de hele wereld. MICHAEL KORS horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.
MICHAEL KORS staat voor chique en luxueus design.

Dit Michael Kors horloge met referentie MK7198 is een dameshorloge uit de Camille collectie. Het uurwerk is vervaardigd uit een zilverkleurige staal kast en band. Het horloge is op de kast afgewerkt met zirkonium steentjes en heeft een witte wijzerplaat die beschermd word door een mineraal glas.

De volledige Michael Kors collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd met een eigen Michael Kors verpakking box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. 

Meer over Michael Kors

Deze Amerikaanse modeontwerper heeft al jaren naam en faam ontwikkeld met het ontwerpen van zijn interessante en klassevolle horloge collectie. Michael Kors horloges zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit.

De Michael Kors horloge collectie is erg gevarieerd en bestaat uit verschillende kleuren, al dan niet gezet met zirkonium. Zo zijn de horloges mooi warm gekleurd in rosé met rosé kleurige wijzerplaten en zirkonium, maar ook de gouden collectie en de staalkleurige worden niet vergeten.

Een brede waaier aan modellen en smaken, voor iedereen een mooie Michael Kors horloge.

Michael Kors Staat voor een nieuwe uitdaging! Michael Kors Acces wordt gelanceerd!

Designed by Michael Kors EN Powered by Android Wear™. The timepiece you need for the lifestyle you want. Hét horloge dat je nodig hebt om jou levens stijl te beleven!

Horloge merk Michael Kors heeft een nieuwe collectie op maat van SMARTWATCHES ontworpen. Een prachtig en elegant design, met smartwatch notificaties zoals alle soorten meldingen, berichten, apps die zijn geprogrammeerd op je smartphone, gezondheidsdoeleinden en veel meer, allemaal om je pols! 

Bekijk snel het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Verschillende modieuze horloge merken en kwalitatieve horloge merken zijn er terug te vinden online en in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Michael Kors