Horloge Festina Mademoiselle F20583/4

  • Mademoiselle
Horloge Festina Mademoiselle F20583/4
Horloge Festina Mademoiselle F20583/4
Alt text
Alt text
€ 89,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFestina
ReferentieF20583/4
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter35 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

Festina, een horloge merk van de Festina group, is een innovatief Spaans horlogemerk, en richt zich op de productie van moderne, sportieve horloges. Horlogefabrikant Festina is lange tijd sponsor en officieel tijdwaarnemer geweest van wielerevenementen zoals de Tour de France en Giro d’Italia. Daarom brengt het merk al sinds begin van deze eeuw ieder jaar een op de wielersport gebaseerde serie chronografen uit: de Festina Chrono Bike. De collectie van Festina horloge bevat zowel horloges voor heren en dames.

Dit Festina horloge met referentie F20583/4 is uit de Mademoiselle collectie en heeft een 35.5mm staal kast en band. Het horloge heeft een zwarte wijzerplaat en word beschermd door een mineraalglas. De wijzerplaat is rondom gezet met zirkonium steentjes.

De hele Festina collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt geleverd met een originele Festina box.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. 

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Festina

Horloge merk Festina is in 1902 opgericht in Zwitserland. In 1984 koopt de zakenman Miguel Rodriguez het merk en zo is de Festina-Lotus Group ontstaan. Festina innoveert zichzelf telkens weer en komt opzetten met nieuwe campagnes, gesteund door sterren zoals Gerard Butler. 

De Festina collectie is een zéér uitgebreide horloge collectie. Voor ieder wat wils. De heren kunnen een keuze maken uit Festina quartz horloges met of zonder chronometer, vervaardigd in staal met een lederband of op een metalen armband.

De dames beschikken over een kleurrijke collectie. Dames quartz Festina horloges zijn verkrijgbaar in volledig staal, pleetgoud of zelfs rosé pleetgoud, al dan niet met een lederband en zirconium steentjes verwerkt in de kast.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Festina dealer, Festina horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote festina collectie.

Heeft u verder vragen over de Festina collectie, bent u opzoek naar een speciaal Festina horloge of andere horloges van kwalitatieve horloge merken of modieuze horloge merken, neem snel even contact.

Bekijk alle horloges van Festina