Horloge RADO CAPTAIN COOK R32105353

  • CAPTAIN COOK
Horloge RADO CAPTAIN COOK R32105353
Alt text
€ 2.290,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkRado
CollectieCaptain Cook
ReferentieR32105353
BinnenwerkAutomatic
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatRood
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Een originele look uit 1962 komt tot leven in een nieuwe en verbeterde vorm voor de eenentwintigste eeuw. Met vintage details en styling trouw aan het origineel, en up-to-date functies die het een match maken voor moderne dragers, is Captain Cook een horloge dat is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. De nieuwe 42 mm Captain Cook is waterbestendig tot 30 bar (300 m) en is al een hit gebleken bij hedendaagse horlogedragers en moderne ontdekkingsreizigers.

Dit automatisch Rado horloge uit de Captain Cook collectie met de referentie R32105353 heeft een krasvrij saffierglas beschermt deze uniek rode wijzerplaat. De 42 mm roestvrij staal kast met een keramische lunet wordt gepresenteerd op een stalen armband. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO automatisch gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 80 uren.

De RADO Captain Cook Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado