Horloge BREITLING AVENGER AUTOMATIC GMT 45 STEEL-BLUE A32395101C1X1

  • Automatic 45
€ 4.000,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieAvenger GMT 45
ReferentieA32395101C1X1
BinnenwerkAutomatic
CaliberBreitling caliber 32
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesAutomatisch - Datum
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter45 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Gedurfd, extreem robuust en schokbestendig, de Avenger Automatic GMT 45 heeft een extra rode wijzer die een tweede tijdzone aangeeft. Als een echte Breitling Avenger kan hij worden gebruikt met handschoenen aan en biedt hij ongeëvenaarde veiligheid en betrouwbaarheid aan elke avonturier in de lucht. De Avenger Automatic GMT 45 heeft een stevige roestvrijstalen kast van 45 mm, een blauwe wijzerplaat en een keuze uit een roestvrijstalen armband, of een blauwe militaire leren band die past op een roestvrijstalen gesp of vouwsluiting. Dankzij de robuuste bezel en het speciale greeppatroon op de kroon kan de Avenger Automatic GMT 45 gemakkelijk worden bediend met handschoenen aan.

Deze Avenger A32395101C1X1 heeft een kastdiameter van 45mm en is vervaardigd uit staal. De wijzerplaat heeft een mooie blauwe kleur met aanduiding van de tweede tijdszone door de rode wijzer.

Het horloge wordt geleverd op een blauw lederen band. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 32 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren. Dit automatische horloge is COSC gecertificeerd, en draagt het label "chronometre certifie breitling".

De Avenger Automatic GMT wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling